home سمساری وصل شدن به استارلینک بدون دیش | نحوه اتصال به استارلینک با گوشی

وصل شدن به استارلینک بدون دیش | نحوه اتصال به استارلینک با گوشی

وصل شدن به استارلینک بدون دیش | نحوه اتصال به استارلینک با گوشی

استارلینک یا Starlink پروژه اینترنت ماهواره‌ای است که توسط کمپانی SpaceX اداره می‌شود و دسترسی اینترنت ماهواره‌ای را برای اکثر نقاط کره زمین فراهم می‌کند و بسیاری اعتقاد دارند این یک هدیه الهی بالقوه است.

اگر در یک شهر بزرگ زندگی می‌کنید، احتمالاً از سرعت اینترنت نسبتاً سریع، شاید حتی تا سرعت 1Gbps یا بالاتر بهره می‌برید، اما تصور کنید که در یک شهر کوچک یا نقطه‌ای دور افتاده سرعت اینترنت را هر روز با ۲۰ مگابیت در ثانیه یا حتی به‌اندازه ۰.۸ مگابیت در ثانیه تحمل کنید. بدتر اینکه در منطقه شما فقط یک یا دو ارائه دهنده خدمات اینترنتی برای انتخاب دارد که این عدم وجود رقابت باعث افت کیفیت و نارضایتی‌های مختلف می‌شود.

متأسفانه میلیون‌ها نفر در سراسر جهان در همین وضعیت گیر افتاده‌اند. نصب فیبر در یک شهر و آوردن پهنای باند گیگابایت برای میلیون‌ها مشتری مطمئناً سودآور است، اما در خانه‌های روستایی که فقط چند صد نفر زندگی می‌کنند این شرایط مهیا نیست.
چگونه اینترنت استارلینک را راه‌اندازی کنیم؟

با بیش از ۱۰ هزار کاربر در سراسر جهان و ۹۹ دلار پیش خرید در بیش از شش کشور، تقاضا برای شبکه اینترنتی Starlink اسپیس ایکس به سرعت در حال افزایش است.

حتما بخوانید:  راهنمای خرید جارو برقی دست دوم در تهران

هدف ایلان ماسک، ایجاد یک سیستم پهن باند پرسرعت است که توسط ماهواره‌هایی اداره می‌شود که دور زمین می‌چرخند و اینترنت را برای مردم به ویژه در مناطق روستایی فراهم می‌کند. تا اواسط سال ۲۰۲۷ تا ۴۲ هزار ماهواره در مدار زمین وجود خواهد داشت.

وصل شدن به استارلینک بدون دیش | نحوه اتصال به استارلینک با گوشی

چطور با گوشی به استارلینک متصل شویم؟

هنوز آموزش نحوه استفاده از اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در ایران بدون نیاز به دیش ارائه نشده است اما به گفته مسئولان این شرکت با تغییر در تنظیمات گوشی‌های اندرویدی می‌توان بدون نیاز به ابزار به این اینترنت متصل شد.

محمدجواد آذر جهرمی، وزیر سابق فناوری و اطلاعات در کانال تلگرامی خود از ساختار و چگونگی اتصال به اینترنت ماهواره‌ای بودن داشتن دستگاه‌های دریافت سیگنال نوشته‌ است.

طبق گفته‌ او ساختار احتمالی شبکه‌ فیلترگریز در دنیا به این صورت عمل می‌کند که هر گوشی تلفن همراه یک میکرو بی‌تی‌اس محسوب می‌شود.

او در این باره نوشت: «منظومه‌ ماهواره‌ای استارلینک، بار دیگر در ایران خبرساز شد. اگر پژوهشگر اینترنت هستید و یا مطلع از تحولات فناوری اطلاعات؛ پیشنهاد می‌کنم برای آگاهی از آنچه به احتمال زیاد به وقوع خواهد پیوست، سه موضوع زیر را با جزییات بیشتری مطالعه کنید.

اول: ساختار منظومه‌های ماهواره‌ای سلولی پرظرفیت، مانند استارلینکدوم: ساختار شبکه‌های Adhoc با تکیه بر مدل مفهومی شبکه‌های ساختار تصادفی مبتنی بر بلاک‌چین، مثل پروژه هلیوم

به گزارش تجارت‌نیوز، اگر بخواهیم در یک عبارت کوتاه و قابل درک این شبکه را به شما معرفی کنیم می‌توان گفت شبکه هلیوم یک سیستم غیرمتمرکز و به هم پیوسته از دستگاه‌های بی‌سیم است که از فناوری بلاکچین پشتیبانی م‌کند. توکن هلیوم HNT به منظور رشد و کارایی زیرساخت‌هایی که شبکه را تامین می‌کنند، طراحی شده‌ است. راه‌اندازی شبکه هلیوم در سال ۲۰۱۹ شکل گرفته‌ است و این شبکه اجازه می‌دهد تا دستگاه‌های بی‌سیم کم مصرف با یکدیگر ارتباط برقرار کرده‌ و داده‌های خود را از طریق شبکه‌ای از نودها ارسال کنند.

حتما بخوانید:  سمساری در خیابان دماوند تهران

این به بیان ساده‌تر به این معنی است که هر دستگاهی که به نوعی از اینترنت اشیا استفاده می‌کند؛ می‌توانند به اینترنت ماهواره‌ای نیز متصل شوند.

سوم: ساختار پیام‌رسان‌های P2P با تکیه بر ساختار تبادل اطلاعات نسخه‌های اولیه Skype و یا ساختار نرم افزار iMesh

تلفیق این سه تکنولوژی، تشکیل‌دهنده‌ ساختار ‌ احتمالی «اینترنت فیلترگریز» خواهد بود.

به بیان ساده، برای حضور در شبکه فیلتر‌گریز نیازی به نصب آنتن‌های استارلینک در «همه» جا نیست، گوشی هر فرد احتمالا میکروبی‌تی‌اس یک شبکه فیلترگریز خواهد بود. بنابراین اصولا چالش هزینه یا ظرفیت در این میان جدی نیست، چالش‌های پیش رو بیشتر در نحوه مدیریت شبکه‌های Adhoc است.»

مطالعه بیشتر:

وب‌سایت‌های دولتی توان مقابله با انانیموس را دارند؟

آیا اینترنت ماهوراه‌ای استارلینک مجوز می خواهد؟

اما از سوی دیگر عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات نیز به تازگی گفته‌ بود که بر اساس ضوابط «شورای عالی فضای مجازی ایران»، استارلینک نمی‌تواند بدون مجوز کارش را در ایران آغاز کند و این موضوع از سوی ایران به اتحادیه بین‌المللی مخابرات (ITU) اعلام شده‌ است.

وصل شدن به استارلینک بدون دیش | نحوه اتصال به استارلینک با گوشی

اینترنت استارلینک ایلان ماسک نیاز به مجوز دارد؟

اما از سوی دیگر عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات نیز به تازگی گفته‌ بود که بر اساس ضوابط «شورای عالی فضای مجازی ایران»، استارلینک نمی‌تواند بدون مجوز کارش را در ایران آغاز کند و این موضوع از سوی ایران به اتحادیه بین‌المللی مخابرات (ITU) اعلام شده‌ است.

حتما بخوانید:  معرفی 5 مارک برتر کولر گازی در بازار

زارع‌پور ظهر روز چهارشنبه (۳۰ شهریور) ضمن اشاره به اینکه «کسی به دنبال قطع اینترنت نیست»، گفته‌ بود ارائه اینترنت ماهواره‌ای نیاز به دریافت مجوز از ایران دارد و از طرف دیگر به دلیل ناقص بودن پوشش استارلینک، بعید می‌داند اینترنت ماهواره‌ای این شرکت به این زودی‌ها بتواند در ایران سرویس دهد.

این در حالی است که در پروژه استارلینک، هزاران ماهواره کوچک در مدارهای پایینی زمین قرار می‌گیرند و سیگنال‌های اینترنت پرسرعت را به سمت زمین مخابره خواهند کرد. انتقال دیتا با سرعتی نزدیک به سرعت نور انجام خواهد شد. براساس آنچه ایلان ماسک اعلام کرده‌ است نیز در حال حاضر اینترنت استارلینک در هر نقطه از زمین قابل دسترسی است.

همچنین، طبق گزارش‌ها شرکت اینترنت ماهواره‌ای استارلینک جهت فعالسازی این پروژه در ایران دکل‌هایی با بُرد ۸۰۰ کیلومتر را در ترکیه مستقر کرده است.

وصل شدن به استارلینک بدون دیش | نحوه اتصال به استارلینک با گوشی

شما می توانید سایر سوالات خود در این زمینه را هم اکنون از کارشناسان خبره ما بپرسید.

ما بعنوان خریدار لوازم برقی در تهران فعالیت داریم. شما می توانید جهت فروش آن ها هم اکنون با سمساری خریدار لوازم برقی در تهران در تماس باشید.

سمساری آنلاین در تمام نواحی تهران خریدار لوازم برقی دست دوم منزل است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس بگیرید:09122725127